Evenimentul ”Un altfel de 1 Mai”

Evenimentul de networking de astăzi sub sloganul ”Un altfel de 1 Mai” a fost organizat de către Agenția pentru Dezvoltarea și Modernizarea Agriculturii cu sprijinul A.O. avându-l în calitate de invitat special pe Viceprim-ministrul, Ministrul agriculturii și industriei alimentare dl Vladimir Bolea.

Reprezentanții corpului diplomatic din RM au avut posibilitatea să se familiarizeze cu activitatea Consorțiumului care operează în satul Blindești, utilizând tehnologii și metode ecologice în cultivarea și prelucrarea producției sale. La fel, participanții au avut posibilitatea să deguste vinuri ecologice și produse tradiționale moldovenești.

Acțiunea vine să sprijine obiectivul urmărit de A.O. de a arăta comunității diplomatice ideii și produse interesate pe care Republica Moldova le poate oferi.

A.O. își exprimă aprecierea pentru eforturile Ministerului agriculturii și industriei alimentare, Agenției pentru Dezvoltarea și Modernizarea Agriculturii în a susține agricultorii, precum și pentru organizarea acestei experiențe interesate. Mulțumiri pentru gazda evenimentului cooperativa Berries Group.

Sursa: www.diplomacyontherocks.md
Articol: Evenimentul ”Un altfel de 1 Mai”

Pagina web a fost elaborată cu asistenţa Programului „EU4Moldova: Regiuni-cheie”, finanțat de UE şi implementat de PNUD şi UNICEF. Viziunile expuse aici nu reflectă neapărat punctul de vedere al donatorului.

Digital Agro-Cluster

R.Moldova, MD-3600, str. Arcașii lui Ștefan 12, ap. 2, mun. Ungheni

+373 69 748 665

Berries Group

R.Moldova, MD-4437, s. Nișcani, r. Călărași

+373 68 995 533

© Berries Group 2023

Top